member-btn

Modele lanseta crosetate

Claudia Iovan: totul a început acum vreo 5 Ani Când nu prea aveam multe desene și nici nu știam unde să le CAUT. Dédiam puțin timp creațiilor. Apoi, PE parcurs, AM perfecționat mai mult TEHNICA. Modelele în General le Aleg depinzând și de Evenimente. De exemplu, acum mĂ concentrez PE motive de primăvară și de Paște pentru că se apropie. Apoi urmează desene cu motiv de vară (Soare, Mare, etc). După acestea urmează toamna și terminăm cu cele de iarna – multe deja încereputation de anul trecut și pe care trebuie să le termin. Momentan, CEEA CE considérer eu limite în realizarea creațiilor Mele este reprezentat de încercarea de a face portrete de persoane – ca, de exemplu, fiul unui Coleg de lucru (încă nu am găsit culorile necesare). Speram ca v-a fost de Folos si ca am explicat bine. Va uram Spor la treaba si sa fiti inspirati/Inspirate! Claudia Iovan: deoarece timpul e destul de limitat, PE moment mĂ concentrez la modele de animăluțe de Paști (iepurași, găini, rățuște..). În August sunt 50 de Ani de la moartea lui Marilyn Monroe și, având un desen deosebit cu EA, SPER să reușesc să îl termin.

Pentru viitor SPER să am o expoziție a MEA, personală, Cât mai frumoasă și reușită, Care Sigur va fi interesantă, văzând că puține persoane cunosc creațiile Mele. Claudia Iovan: TEHNICA de lucru poate părea complicată la prima, Dar este foarte simplă – în Special pentru cine Lucrezia de multi Ani lasetă. Aceasta Tehnică presupune multă răbdare pentru a putea définition bine desenele cu ajutorul șnurului de lasetă simplu, iar Elementul inovativ probabil e Acela de a folosi Cât mai multe Fire colorate pentru crocheta numărul 8 în General și mai rar numărul 12. Piciorusul dublu redus (Half double crochet [HDC]) este Notat cu un T simplu. Se respecta aceleasi Etape ca la piciorusul dublu, doar ca se Trece jeteul Trece direct prin cele 3 bucle formate, si nu prin cite 2. Piciorusul MIC (simple crochet [SC]) este desenat cu un X sau un +. Se Trece croseta printr-un Ochi de lant, se IA un jeteu, se trage croseta inapoi (mai corect spus, se scoate bucla). Acum aveti 2 bucle PE croseta.

Se mai IA un jeteu (Atentie, fara a mai Trece prin Alt ochi) si se scoate prin cele 2 bucle de PE croseta. Acum avem din nou o singura bucla Activa, bucla in care se afla croseta.

Author

1530325Katie Becker, founder of Cougars & Cowboys Nutrition is dedicated to helping those committed to achieve their weight loss, athletic performance and wealth creation goals. Like us on Facebook for inspiration and motivation!

Categories
  • No categories